img
Bedrijfsnaam VLS Schoonmaak
Branche Zakelijke dienstverlening
Adres Middellijn 2
3335 KC Zwijndrecht
limburg, Nederland
E-mailadres VLSSchoonmaak@jobpromo.nl
Contactpersoon Chantal van Leeuwen-Romijn
Website (URL) http://www.vls.nl

Bedrijfsomschrijving

De VLS Groep, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote facilitaire dienstverlener op het gebied van schoonmaakdienstverlening. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Omdat VLS investeert in haar medewerkers en hun werkomgeving, is VLS een prettige organisatie om voor te werken.

Schoonmaakmedewerker - Etten-Leur

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Etten-Leur - Hoeveel uur per week? 10 uur - Soort object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Voorsteven in Etten-Leur. De locatie is zowel met eigen vervoer als het met het openbaar vervoer te bereiken.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, 2 uur per dag. Werktijden zijn in onderling overleg. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!!

Schoonmaakmedewerker - Vlissingen

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Vlissingen - Hoeveel uur per week? 10 uur - Soort object? Kantoor  VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Bedrijfsweg in Vlissingen. De locatie is zowel met eigen vervoer als het met het openbaar vervoer te bereiken.De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 06.30 tot 08.30 uur, 2 uur per dag. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!! Wij  zoeken:Je bent klantbewustJe bent flexibelJe kan goed zelfstandig werken

Rayonleider Schoonmaak regio Amsterdam

VLS, met haar bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak, VLS Multiservice en VLS Allianties, is met 1500 medewerkers en 5 vestigingen in het land een grote schoonmaakdienstverlener. De organisatie ziet haar personeel als haar kapitaal en investeert daar continu in. Met VLS Schoonmaak bedienen wij meer dan 2000 opdrachtgevers in 5 clusters verdeeld over heel Nederland. In aanvulling op ons clusterteam voor de regio Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Rayonleider (Fulltime)Taken en functieverantwoordelijkheden:Als ambulant leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het aannemen, instructie, begeleiding, controle en de urenregistratie van het uitvoerend personeel die werkzaam zijn op de diverse objecten onder...

Schoonmaakmedewerker regio Rotterdam / Zwijndrecht

Schoonmaakmedewerker regio Rotterdam / Zwijndrecht Kom jij ons team van schoonmakers versterken? Als schoonmaakmedewerker ben je bezig om de locaties waar je werkt schoon te houden. Het kan soms voor komen dat we je vragen in het weekend te werken, tijdens evenementen of zelfs in de nacht bij calamiteiten. Dit werk doe jij accuraat en met oog voor detail vaak in teamverband. Je gaat pas naar huis als je werk klaar is en wil altijd het beste voor de klant.Heb je nog geen ervaring dan zijn wij ook bereid jou intern op te leiden want wij zoeken ook starters die...

Schoonmaakmedewerker - Raalte

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou!Waar? Raalte - Hoeveel uur per week? 3 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Tjalkstraat in Raalte. Het object is goed te bereiken met eigen vervoer.   De werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag, 1 uur per dag.  De werktijden zijn tussen 07.00 en 16.00 uur.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Apeldoorn

VLS Schoonmaak is op zoek naar jou! Waar? Apeldoorn - Hoeveel uur per week? 10 uur - Soort object? Evenementen locatie VLS is op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een bijzondere evenementen locatie in Apeldoorn. Op deze locatie vinden met regelmaat bijzondere evenementen plaats. Vaak op het gebied van sport met internationale allure. De vaste werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, de werktijden tussen 08.00 en 10.00 uur per dag dus 10 uur per week. Wanneer er evenementen zijn kan je extra uren werken, ook in het weekend. Dit object is ook goed met openbaar vervoer bereikbaar.Wil je...

Fulltime allround schoonmaakmedewerker regio Rotterdam

VLS is op zoek naar jou!Waar? Rotterdam - Hoeveel uur per week? 38 uur - Soort object? DiversenVLS is op zoek naar enthousiaste fulltime allround schoonmaakmedewerkers voor ondersteuning van de medewerkers op locatie met periodiek onderhoud voor de regio Rotterdam. Deze afwisselende baan brengt je op diverse locaties van VLS. Als jij geweest bent zijn onze klanten, collega's en jij vooral, trots op het geleverde resultaat. Voor diverse objecten ben jij het verlengstuk van de accountmanager en ben je in staat om zelfstandig te werken indien nodig.

Schoonmaakmedewerker - Helmond

                          VLS is op zoek naar jou!Waar? Helmond - Hoeveel uur per week? 3 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Ringdijk in Helmond.   De werkdagen zijn op dinsdag en donderdag, 1,50 uur per dag.  De werktijden zijn in onderling overleg.Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Schoonmaakmedewerker - Mill

VLS is op zoek naar jou!Waar? Mill - Hoeveel uur per week? 2 uur - Soort object? Kantoor VLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Eerste Industrieweg in Mill. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De werkdag is donderdag of vrijdag. De 2 uur werken tussen 13.00 uur en 17.00 uur. Je mag zelf kiezen!  Passen deze uurtjes er nog bij in jouw werkweek aarzel dan niet en reageer! 

Schoonmaakmedewerkers - Zevenhuizen

 VLS is op zoek naar jou!Waar? Zevenhuizen - Hoeveel uur per week? 12,50 uur - Soort object? SchoolVLS is op zoek naar een enthousiaste schoonmaakmedewerker voor een opdrachtgever aan de Lente in Zevenhuizen. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag van 16.30 tot 19.00 uur, 2,50 uur per dag. Spreekt deze vacature je aan, reageer dan snel!

Vacatures zoeken

Meest bekeken werkgevers